Hyvästi maailma

Runoilija Pikkuveljesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eilinen on historiaa
 

Antakaa anteeksi mitä tein,
en kestänyt mun elämääni,
ei ollut unelmia,
rakkautta,
ystäviä,
parempi vaan kun poistuin keskuudestanne,
mustia valheita joita sanoin.

Yksi henkilö jonka päästin pääni sisälle,
kerroin kaiken,
kuinka paljon paskaa kestänyt,
olen täysi itsekeskeinen paska.

Hymyilen kaikille,
vaikka itkin sisälläni,
nauroin jutuille,
kuitenkin olisin halunut sieluni tappaa,
nyt on se aika,
pääsen pois tuskista,
helvettiin lämpimään.

En pääse muualle näilä siivillä,
rikkinäisillä mustilla,
jokainen reikä kertoo valheesta,
kaikki irroneet sulat ovat kyyneleitä,
joita vuodatin toistenne vuoksi,
onneksi kaikki on kohta on ohi.

En jaksanut enää elää,
hyvästi maailma,
hyvästi ystävät,
hyvästi perhe,
hyvästi paska elämäni.

Selite: 
joskus vaan kaikki menee ihan päin sitä itseään..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot