kullalle

Runoilija Pikkuveljesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eilinen on historiaa
 

aina ja ikuisesti sun,
jokainen hetki sun kanssas,
on mulle kuin uni,
joka toteutui.

Minä tiedän huomisesta,
se on samanlainen,
koska meilä on toisemme.
se ei koskaan muutu.

rakasta mua omalla tavallasi,
sulata sydämeni hymylläsi,
anna minulle aikaa kertoa,
kuinka paljon rakastan sua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot