muistot

Runoilija sm-jari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 0:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en halua herätä hetkeen
jolloin yhtäkkiä huomaan

että aiemmin rakkaat ihmiset
ovat tyystin unohtuneet

en halua päästää irti muistoistani

elämä on liian lyhyt
tuhlattavaksi

emme saa liian montaa
mahdollisuutta uusintaan

joskus emme yhtään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot