Miksi matkustaa5

Runoilija sm-jari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 0:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun on kerran käynyt kaukana
sinne kaipaa takaisin

tahdon nähdä taas
tutut paikat ja ihmiset

tämä saa melkein toivomaan
etten olisi koskaan lähtenytkään

koska tunnen,
etten ole koskaan
täysin kotona kotonani

tämä on minun maailmani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot