tarvitsemattomuus

Runoilija sm-jari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 0:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voidaan me tehdä jotain
tai olla tekemättä

kumpikin yhtä hyviä

voin nukkua lattialla
tai sun peiton alla
tai mennä kotio

miks sun pitää kelata
mitä haluun sinusta?

luulin että sanoin jo:
mä en tarvitse mitään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot