en leiki

Runoilija sm-jari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 0:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoit ettet kutsunut minua
joten miks mä tulin?

et kutsunutkaan sanoilla
mä vain luin sen sinusta

mistä mä tiedän,
tuntuuko mikään miltään?
ehkä tuntuu - ehkä ei
mä en tiedä mitään

miks sun pitää tunteilla?
en mä leiki sun tunteilla
sä leikit niillä itse

ihan sama mitä mä sanon
tai jätän sanomatta

mutta nyt mä oon tässä

en tiedä mitä huomenna
mutta nyt mun on hyvä olla
ja millään muulla ei oo väliä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot