Aurinko

Runoilija sbs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen ajatellut liikaa,
miettinyt elämän alusta loppuun
laittanut pisteen päätettyihin vaiheisiin,
omalleni en

olen kävellyt näitä katuja
jokaisena päivänä vuodesta
tiedän, etten koskaan tule matkani päähän
löytämään etsimääni

Olen ollut yksin tässä hetkessä,
pystymättä pakenemaan
tuntien elämän armottomuuden,
pysäytetyn ajan muiden mennessä eteenpäin

Ollaan yhdessä eksyksissä
kun yksinäisyys painaa päällemme,
tunne kanssani kevään aurinko
hymyile niinkuin minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sbs Nimetön 11.5.2015 0 Runo
sbs Nimetön 20.4.2015 0 Runo
sbs Paniikki 20.4.2015 0 Runo
sbs Ole minulle elämä 8.4.2015 0 Runo
sbs You hold all the cards 7.4.2015 1 Runo
sbs Pelkotilat 7.4.2015 1 Runo
sbs Aurinko 1.4.2015 0 Runo
sbs Nimetön 31.3.2015 0 Runo
sbs Buen camino 29.3.2015 0 Runo
sbs Nimetön 19.3.2015 0 Runo