Nimetön

Runoilija sbs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

polku kapenee
kävelemällä keskikaistaa,
tästä eiliseen
on enää hetken matkaa,
kysymällä suuntaa
jää kiinni pohjaan,
ulos epävarmuuteen
näenkö enää koskaan?
piirretään raja uudestaan
mustalla tussilla selkärankaan,
paniikki etsii omistajaa
nousenko tästä kuitenkaan?
annanko periksi taistelematta,
pukeudunko mustaan,
jätänkö tulematta?
en jaksaisi olla luovuttamatta
päivittäin kamppailen taukoamatta,
polku kapenee
kävelemällä keskikaistaa
tästä mukavuusalueelle
on vielä pitkän matkaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sbs Nimetön 11.5.2015 0 Runo
sbs Nimetön 20.4.2015 0 Runo
sbs Paniikki 20.4.2015 0 Runo
sbs Ole minulle elämä 8.4.2015 0 Runo
sbs You hold all the cards 7.4.2015 1 Runo
sbs Pelkotilat 7.4.2015 1 Runo
sbs Aurinko 1.4.2015 0 Runo
sbs Nimetön 31.3.2015 0 Runo
sbs Buen camino 29.3.2015 0 Runo
sbs Nimetön 19.3.2015 0 Runo