Nimetön

Runoilija sbs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhutaan asioista

pään sisälle jumiutumisesta
aivojen puuroutumisesta

äärimmilleen viritetystä tilasta
amputoiduista ajatuksista

yhteensulautuvista päivistä
maanantain vaihtumisesta maaliskuuksi

puhutaan asioista

pakomatkalle lähtemisestä
putkinäöllä elämisestä

vastapäätä olevista tyhjistä peileistä
sanoista ilman merkitystä

masennuslääkkeiden liikakäytöstä
pimeyden vuoristoradasta

puhutaan asioista

muiden miellyttämisestä
päämäärättömästä matkanteosta

nukahtamisongelmasta
itsensä vahingoittamisesta

hengittämisen vaikeudesta
ruokahalun kadottamisesta

puhutaan asioista

repeatilla soivista kappaleista
veitsenteristä ja desinfiointiaineista

harhaisista ajatuksista
yksinäisyydestä ihmisjoukossa

pystytetyistä kulisseista
ihmisestä esiripun takana

puhutaan ihmisestä,
puhutaan masennuksesta,
puhutaan mistä vain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sbs Nimetön 11.5.2015 0 Runo
sbs Nimetön 20.4.2015 0 Runo
sbs Paniikki 20.4.2015 0 Runo
sbs Ole minulle elämä 8.4.2015 0 Runo
sbs You hold all the cards 7.4.2015 1 Runo
sbs Pelkotilat 7.4.2015 1 Runo
sbs Aurinko 1.4.2015 0 Runo
sbs Nimetön 31.3.2015 0 Runo
sbs Buen camino 29.3.2015 0 Runo
sbs Nimetön 19.3.2015 0 Runo