Ole minulle elämä

Runoilija sbs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tappanut itseni,
Kieltäytynyt elämästä
kuljen ase ohimolla
odottaen jotain tekosyytä
johon voisin vedota pelkuruuttani

Nukun valot päällä
silmät auki tulitikkujen avulla
opettelen hengittämään kiduksilla
pohjaan painumisen pelosta
opetellut vapautumaan kahleista

Kuljen tätä hetkeä väärinpäin
olen piirtänyt silmäni takaraivoon
kruunannut itsesäälistä parhaan ystäväni
tehnyt puhumisesta taidetta yleisön edessä

Olen piiloutunut hymyn taakse
väittäen, ettei se ole todellinen
lukinnut itseni mielen voimalla sänkyyn,
jotten voisi saavuttaa toista puoltani
heiluttaa lippua kehityksen puolesta

elämä on minulle kilpajuoksua
karkuun pinkomista kiskoja pitkin
suorittamista josta en suoriudu
syrjäytymistä syrjäytymisen pelosta

elämä on minulle pakomatka
harhakuva, josta en tee todellista
unelma, jota en uskalla tavoitella
ja asia, jota en halua myöntää
ennen kuin se on ohi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sbs Nimetön 11.5.2015 0 Runo
sbs Nimetön 20.4.2015 0 Runo
sbs Paniikki 20.4.2015 0 Runo
sbs Ole minulle elämä 8.4.2015 0 Runo
sbs You hold all the cards 7.4.2015 1 Runo
sbs Pelkotilat 7.4.2015 1 Runo
sbs Aurinko 1.4.2015 0 Runo
sbs Nimetön 31.3.2015 0 Runo
sbs Buen camino 29.3.2015 0 Runo
sbs Nimetön 19.3.2015 0 Runo