Kevät

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Silloin

värit raaputetaan esiin,

kun

valo muodostaa puiden ääriviivat,
linnut laulavat oktaavia korkeammalta,

ja

vesi etsii uusia polkuja kiemurrella

Silloin

aika paljastaa varjeltu maisema...

Herätkää!

Vapiskaa!

Kukaan ei uutta syntymää pakoon pääse!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hurmaava

hyvä runo..!

aika ihana keväinen runo! "linnut laulavat oktaavia korkeammalta"- hauska kohta=)

Hieno runo ja jotenkin söpön voimakas lopetus : D

Hieno kevätruno.

 

Käyttäjän kaikki runot