Unimaailma

Runoilija Karpalo

Unta vain,
harhaa haihtuvaa

totta ei ollut mikään,
mitään, koskaan

Miksi en herää,
vaikka tiedän uneksivani?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut