Romantikko

Runoilija Karpalo




Luulin
että
en tiedä sinusta
mitään.

Mutta
tiedän
minä

Sinä olet se Mies,
joka rakastaa minua,

kunnes kuolema meidät erottaa.
Jos erottaa.

Minun täytyy
vain 

löytää Sinut 
ensin

Rakastamaan Sinua
Rakastamaan Minua



Tahdon.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistava rakkausruno, varmasti rakkaus löytyy vielä <3 
Oivallista rakkausrunoa
Pysäyttävä on runosi. Pidin paljon. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut