Ihme

Runoilija Karpalo


Ihmiselämän kauneus ja
ihanuus,
sen kivut ja julmuus -

     kyyneleet silmissäni

iloitsen sinun kanssasi,
suren sinun kanssasi.

Kaikki me olemme 
saman taivaan alla,

      sama planeetta
kotinamme.

Elämän liekki,

täydellinen ihme, joka ikinen hetki. 





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti ajateltu, joka ikinen hetki voi olla ihme, jos niin haluamme <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut