anne frankin päiväkirja

Runoilija Sadisti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2003
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

shhhh!

<3
 

moi oon tyttö
juutalaistyttö
ja ne haluu mut tappaa
mut en tiiä miksi
kai niil on syynsä
kuinka paljon ne mua
vihaa...
moi oon anne frank
ja synnyin juutalaiseksi
ja kai ne siksi
mua vihaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

eik se ollu helen keller?

oliks?

hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot