retro

Runoilija Sadisti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2003
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

shhhh!

<3
 

ei ole ymmärrystä, ei vaikutusvaltaa.
sinun onnellisuutesi on riippuvainen itsekkyytesi
asteesta, sillä kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu
ilman kärsimystä joka kumpuaa
halun ja sen täyttymyksen välisestä ristiriidasta,
eikä kuolemanpelkosi tule koskaan
voittamaan rakkauttasi,
eikä halusi kuolla tule näihin
pitkitettyihin uniin, viikonpäiviin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen teos

 

Käyttäjän kaikki runot