laumasielu

Runoilija Sadisti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2003
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

shhhh!

<3
 

me tapaamme taas. me tapaamme
taas. tervetuloa! huudan täältä asteroidilta
ja koputan olallesi ja kysyn,
voisiko tämä olla Se kerta?
suonissani virtaa juutalaisverta ja
antaisin oikean käteni oikeasta suunnasta
ja vain ylimielinen paskiainen voisi
sanoa ettet sinä halua häntä, joka on tyhjä
kuin peili ja
liikkuu kolmannessa persoonassa
poissa pettymyksen tulilinjalta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot