Nimetön

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiljaa veri virtaa
kuulen sen,
tunnen sen
katoa jo...
vie pois se mitä rakastin
vie pois se katse
hiljaa hiivi luotani

en halua itkeä...
haluan sinun katoavan

muuta aikaa, etten koskaan tavannut sinua
muuta niin, etten tunne sinua
miksen voi vain unohtaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja koskettava, hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot