kosketus

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kosketuksesi oli täynnä kauneutta
nyt se on vain muistona

antikvariaatin hyllyt kaadettiin
karkuun juostiin

kapakan savussa suudeltiin
alaikäisinä, aikuisina

toisen mukaan halusit
silti viestin laitoin

nyt ne ovat vain muistona
kosketuksesi ihooni tatuoituna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot