Talvi

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eilen
kuuntelin lumisadetta
sen katoksen alla

ajatuskin vielä...

saat minut edelleen
peittämään kasvoni...

kadulla oikealle
en löydä suuntaa...
mistä on apua?

katsoit minua, lensit pois
tunsin hänet joka lensi syksyä karkuun

ilma on viileä...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot