Nimetön

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaipaan sinua niin
tukehdun kun en saa sinua sisääni hengittää

kaipuu repii sieluni
vaikka eihän sitä edes ole olemassa

rakastin sinua
rakastan sinua

kaipaan sinua niin
taas kerran sain itseni uskomaan rakkauteen
eikä sitä olekaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot