Nimetön

Runoilija mindfreak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Runoja elämästä,
runoja kuolemasta.
Runoja rakastamisesta
ja sen vaikeudesta.




Kiitos kaikille äänestäneille viikosta 35/2007!



Näin minä täytän
hiljaisuuden
sinun sanoillasi.
 

Kutsu minua
niin minä kerron sinulle
kaiken tästä elämästä
jonka pitäisi olla
niin kirotun kaunista

Katso syvemmälle silmiini
ja kerro,
näetkö siellä mitään
näetkö edes elämää,
katso silmieni taakse

Täällä kulkee kuolema
ja maailma palaa
ah, niin kauniisti

Minähän sen tiedän
ei merkityksettömistä sanoista
voi tarinaa rakentaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot