Nimetön

Runoilija mindfreak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Runoja elämästä,
runoja kuolemasta.
Runoja rakastamisesta
ja sen vaikeudesta.




Kiitos kaikille äänestäneille viikosta 35/2007!



Näin minä täytän
hiljaisuuden
sinun sanoillasi.
 

Miksi et jäänyt
vaikka tiesit
että olisit voinut asua
minussa
ikuisuuden loppuun asti

Olitko ehkä vain
läpikulkumatkalla elämässäni,
etkä koskaan tarkoittanutkaan jäädä

Minun täytyi kirjoittaa
no trespassing
sydämeeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Kaunista, selkeää ilmaisua :)

Tosi kauniisti kirjoitat.. Viimeinen säkeistö erityisesti on hieno!

Hieno runo suruiset silmät mut antoi muiston läpi elämän..

tää on mahtava. jäi pyörimään mieleen jo ensimmäisen lukukerran jälkeen

 

Käyttäjän kaikki runot