Nostalgiaa

Runoilija mindfreak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Runoja elämästä,
runoja kuolemasta.
Runoja rakastamisesta
ja sen vaikeudesta.




Kiitos kaikille äänestäneille viikosta 35/2007!



Näin minä täytän
hiljaisuuden
sinun sanoillasi.
 

Päällimmäisenä suru
viha ja katkeruus,
koko mustien
tunteiden skaala

Silti jossain
piilossa,
sielun kauimmaisessa nurkassa
hymy

hän rakasti minua

Selite: 
Ero-teemalla jatketaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot