Hyvää matkaa.

Runoilija Moskovanmetro

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.9.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2017 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1986

Etsimässä vapautta tässä maailmassa. Itku, liikutus ja nauru herkässä kuljen luonnonlapsena tätä maailmaa etsien itseäni ja kauniita asioita. Rakastan tanssia ja rakastan laulaa. Mielikuvitus ja haaveilut turvana, silti jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa.
 

Kevät kauneimmillaan

Leskenlehti hehkuu korvasi takana

Värin se tuo pimeään hetkeen

Kun pimeys muuttuu valoksi

Kipu muuttuu rauhaksi

Uni jatkuu ikuisuuteen

Siellä pidetään sinusta huolta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullisen kaunis...

Kaunis runo:)

Runo istuu täydellisesti nimensä alle.
Hieno, ehyt kokonaisuus. Pidän! Kiitos.

Silmäkulmiavetistävän kaunis.

Silmäkulmiavetistävän kaunis.

Silmäkulmiavetistävän kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot