Tahtomattani sinun

Runoilija Moskovanmetro

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.9.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2017 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1986

Etsimässä vapautta tässä maailmassa. Itku, liikutus ja nauru herkässä kuljen luonnonlapsena tätä maailmaa etsien itseäni ja kauniita asioita. Rakastan tanssia ja rakastan laulaa. Mielikuvitus ja haaveilut turvana, silti jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa.
 

Tunnen sinut. Kuin olisin tuntenut aina. Naurat kanssani. Puhut asioita joita ei muiden kanssa puhuta.

Vaadit liikaa, puolet halusit muuttaa. Tahdon, olenko valmis. Tunnen pettymyksen. Sinä tahdot, minä en pysty.

Loppuun käsikädessä tarinan kuljettiin. Vielä sinut vierelläni pitäisin, en ole valmis.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot