Nimetön

Runoilija Lauranna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat mitä ovat.Puran vain tunteita sisältäni.Kun ei osaa niistä puhua,niin pitää kirjoittaa.Kommentteja olisi kiva saada.

~
Olen vaikea luonne,
tarkoitettu,
kai,
ei kenenkään ymmärrettäväksi.
~
 

Yksinäiset,
haparoivin askelein,
kyyneleet silmillään.
Kulkevat metsään,
ja aistivat.
He tuntevat puiden ottavan heidät suojaansa,
tuulen kuiskaavan,
kauniita,
turvallisia sanoja.

Metsän keskellä,
kannon juurella,
he tuntevat olevansa hyväksyttyjä.
Muut sylkivät heidän päälleen,
ilkkuivat ja nauroivat,
ne saastaiset pedot.
Ne saivat tuntemaan olon,
tyhjäksi,
yksinäiseksi.

Vain koska yksinäinen,
oli erilainen,
hän ei sopinut joukkoon,
tavallisten.
Hän oli liian herkkä,
ja muut talloivat hänen päällensä.

Siksi yksinäinen
katoaa metsän vihreyteen,
puut hyväksyvät hänet.
Ja metsässä yksinäiset,
löytävät toisensa.

Metsästä lähdettyään,
he eivät välitä,
kuinka heille ilkutaan.
Sillä he ovat löytäneet toisensa,
ja tajunneet olevansa,
vahvempia kuin nuo ilkkujat,
ja heillä on toisensa.

Selite: 
hmm.luin tommy tabermann-Yksinäinen tyttö ja yksisarvinen,tässä tulkintaa omaan tapaani siitä...taj jtn.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lauranna Nimetön 1.3.2009 1 Runo
Lauranna Nimetön 23.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 16.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 6.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 27.1.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 8.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 2.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 1.8.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 28.7.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 22.7.2008 0 Runo