Nimetön

Runoilija Lauranna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat mitä ovat.Puran vain tunteita sisältäni.Kun ei osaa niistä puhua,niin pitää kirjoittaa.Kommentteja olisi kiva saada.

~
Olen vaikea luonne,
tarkoitettu,
kai,
ei kenenkään ymmärrettäväksi.
~
 

Huurteisia suudelmia,
kaljapulloja,
kännisiä panoja.
Sitä olivat ne ajat,
jotka nyt mieleen tulvivat,
kuinka palavasti rakastinkaan,
sinua,
kuinka paljon jätitkään,
sisälleni.
Minä merkitsin sinulle vähemmän,
kuin toinen nainen,
olinhan kauempana.
Minä hölmö,
olin sekaisin,
rakkaudesta,
ja sinä veit minut alkoholin maailmaan,
opetit minut kaiken unohtamaan.

Krapulaisia,
päänsärkyisiä,
tunteita.

Eroamisen jälkeen,
huutoa,
kiroilua,
kaipuuta,
pettymyksiä,
ja suolaisia kyyneliä.
Tämä tyhjiö sisälläni,
täyttyi sen jälkeen vain viinalla,
vierailla miehillä,
ja lopuksi huumeilla.

Onkohan sinun elämäsi parempi nyt,
soitit ja kysyit mitä kuuluu?

en osannut kertoa,
sillä,
niin paljon,
sinun jälkeesi tapahtunut...

Selite: 
Joopajoo...Kim Lönnholm-Minä olen muistanut soi taustalla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lauranna Nimetön 1.3.2009 1 Runo
Lauranna Nimetön 23.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 16.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 6.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 27.1.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 8.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 2.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 1.8.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 28.7.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 22.7.2008 0 Runo