Nimetön

Runoilija Lauranna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat mitä ovat.Puran vain tunteita sisältäni.Kun ei osaa niistä puhua,niin pitää kirjoittaa.Kommentteja olisi kiva saada.

~
Olen vaikea luonne,
tarkoitettu,
kai,
ei kenenkään ymmärrettäväksi.
~
 

Näin tunteina,
antaisin kaiken,
vuoksesi.
Hukkaisin koko elämän,
neulasta suoneeni.
Sillä tämä kaikki tuntuu,
liian pahalta.
Kun itkee,
niin paljon,
että meinaa oksentaa,
eikä silti helpota.
Näin yön tunteina,
kaipaan takaisin,
pimeään,
menneisyyteen.

Katson peiliin,
punehtuneita kasvojani,
ja väsyneitä silmänalusiani.
Ja tänään,
minä pelkään huomista.

Kuuluuko elämän olla näin tuskaista,
miksi tämä on niin vaikeaa?

Selite: 
sekavaa,sekavaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lauranna Nimetön 1.3.2009 1 Runo
Lauranna Nimetön 23.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 16.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 6.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 27.1.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 8.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 2.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 1.8.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 28.7.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 22.7.2008 0 Runo