Oh hai tulen hyvissä aikeissa

Runoilija lieru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapionvarressa jälleen. Ja kirjoitan siitä sekunnista missä satun elämään. Ainakin tänne. Toisaalla jotain muuta.
 

Sekoitettuani maidon kahviini
halusin sanoa jotain tyhjentävää
nypläsin hiuksia jotka eivät vieläkään yletä sormen ympärille

Toisaalla paistaisi aurinko
ja erilaisessa elämässä oltaisiin nyt lounastunnilla
ja aamulla olisi käyty lenkillä
eikä maailmassa ole muita aiheita kuin jossittelu.

Minä olen takaisin
ja itsekeskeisempi kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsestä ainaski tykätä täytyy.

 

Käyttäjän kaikki runot