Festivaali

Runoilija lieru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapionvarressa jälleen. Ja kirjoitan siitä sekunnista missä satun elämään. Ainakin tänne. Toisaalla jotain muuta.
 

Kuinka moni teistä
ottaa typeryyden vitsinä
moniko panee teltassa
kaiken inhimillisen erheen piikkiin?

Kuinka moni meistä
elää samaa elämää
vielä huomenna?

-En ymmärtänyt, olet omituinen ihminen.

Niin minä toivoinkin
meikataan pojat ja juodaan olutta
vaihdetaan väärät numerot
vahingossa, uskon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot