Omilla säännöillä niin on kivempaa

Runoilija lieru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapionvarressa jälleen. Ja kirjoitan siitä sekunnista missä satun elämään. Ainakin tänne. Toisaalla jotain muuta.
 

Miehillä ei ole tunteita
ja naisilla ei mitään muuta olekaan

Jaa miten niin tasapaino hakusessa?
Siinähän se keikkuu,
tarkoituksella hutero lauta kiven päällä

Pyöräytetään kymmentä tikkua ilmassa
enkä tasan ole keräämässä,
juoksen jo täysiä nurkan takana
enkä aio tulla piilosta vaikka nähtäisiinkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot