Askel eteenpäin

Runoilija 3a444e9e1b32fd53da8516c97fc3c254

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003
Viimeksi paikalla: 17.6.2018 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

sateenkaaria ja perhosia <3
 

pitääkin sen pelottaa
seistä sen kuilun äärellä
johon kaikki jo kertaalleen luhistui
valui väikkyen silkkikankaana, johon kädet
eivät jätä jälkeäkäään

ajatella
jokaista itkua ennen kuin ei enää tätä
kavahtaa pois kuilun ääreltä

ei

ehkä pitäisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana.... jotenkin niin.. koskettava :)

 

Käyttäjän kaikki runot