Nimetön

Runoilija 3a444e9e1b32fd53da8516c97fc3c254

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003
Viimeksi paikalla: 17.6.2018 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

sateenkaaria ja perhosia <3
 
Minua
ei tähtisumu koskaan kannata
       se kauniisti kiiltävä
       lupaus muka jostain paremmasta

Syksyn öinä valojen verhon takaa
Linnunrataa
vaikeaa kurkottaa - silti siellä se on!

Minulle
toisin silmin kuiskatut valheet
aina kadotuksen hajuista harhaa vain.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä kaunis runonen.
Piti muutamaan otteeseen lukea, että pääsin jyvälle!
Sai miettimään, kiitos siitä siis <:

 

Käyttäjän kaikki runot