Mesi

Runoilija Ruut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2019
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 19:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kimalainen pörrää
kukassasi.
Ruusussasi, jonka sinulle annoin,
etsien mettä,
kuin sinä,
joka tutkit minua katseellasi
etsien merkkiä rakkaudestani
sinua kohtaan.
Olet kuin mettä janoava,
huuliltani sen juova
herhiläinen.
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot