Papin poika

Runoilija Ruut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2019
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 19:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rakkautta tämä maa janoaa.
Ja Jumalaa.
Sitä suurempaa voimaa,
koskettavaa,
papin poika saarnaa.

Ja armoa anteeksi antavaa,
hän jatkaa.
Tule pisaroina
meitä kastelemaan.
Anna tuulesi puhaltaa,
ja uudeksi tee tämä maa.

Suo siunauksesi meille.
Toisia rikkoneille.
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot