SYDÄN LAULAA JEESUKSESTA

Runoilija Kukkanen86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.7.2019
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 23:31

Asuinpaikka: Pöytyä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1986

 
Tänään tässä mietin, miten ilahduttaa sinua. Tunnen,on kaikki kovin hiljaista. Tahdon jakaa tämän hetken sinun kanssa. Jumala,annan käteni ja turvaan niihin. Anna sydämesi laulaa Jeesuksesta. Kaikki näkevät jo kauas sen, että sinusta huokuu elävä rakkaus,kaunis ja hohde silmien. Siitä vaikea erehtyä on. Olet niin komea luomus ja niin ihmeellinen. Mitä koittaa sydämes. Itkuvirttäkö laulaa? Sen kiitoksen kanssa kerran,tunnen lämpöisten käsien ottavan mun vastaan. Ei katso lähtö ikää, eikä päivää. Ei katso rientoa. Se katsoo ,tätä päivää,siks ole aina valmiina. Lyhty olkoon muistona polkus varrella. Pieninkin muisto voi auttaa,rakastamaan paremmin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, jokainen haluaa joskus hakea turvaa jostakin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot