Uuden oppiminen

Runoilija Kukkanen86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.7.2019
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 23:31

Asuinpaikka: Pöytyä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1986

 
Ranta ja kahvi,rantakahvilassa näen pienen tytön leikkivän. On hiljaisen kevättuulen aika. Sinä rakennat lapsille leikkimökkiä ja minä piirrän kaavoihin merkit,mistä aloitamme rakentamisen. Ihminen kaipaa tulla nähdyksi. Jos ei omanaitsenään niin ainakin jollain tavalla kuulluksi. Mieti, että nyt on rakentamisen aika elämässäsi. Kerran sekin loppuu, mutta nyt on meidän aika elää. Annathan käsiisi virrata tekemisen iloa ja uuden oppimisen aikaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uuden oppiminen on ihanaa lapsille ja aikuisille, läpi elämän <3 
 

Käyttäjän kaikki runot