Lapsonen äidin ja isän

Runoilija Kukkanen86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.7.2019
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 23:31

Asuinpaikka: Pöytyä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1986

 
Kaipaus hellä sydämellä. Olet Ylimmän kämmenellä. Lapsi pienokainen, turvaan jää. Anna sydämen rakastaa,ymmärtää. Herttainen hymysi ja kasvojesi loiste. Olet kuin ikioma auringonpaiste. Sylissä paljon viihdy et silti. Olet silti luonteeltasi todella kiltti. Luonnettakin löytyy tarvittaessa. Opit sanomaan sanoja perässä muiden. Opit katsomaan kirjasta auton ja laulamaan pian ihahaa ihahaa hepohirnahtaa. Soitit pianoa kanssa äidin ja opit antamaan pusun poskelle kun lähdimme. Olet ihana kultainen lapsi. Toivomme sinulle siunausta joka päivään. Kasvoillesi paljon iloa, ilman huolenhäivää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienen lapsen ilo ja riemu on kaikkein parasta maailmassa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot