hymy

Runoilija hopeless

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

luulin nähneeni hymyn
koetat pelastaa tilannetta
valitettavasti se ei auta
toivoisin sen pienen eleen kuittaavan kaiken
et kuitenkaan myönnä virheitäsi, tunnen sinut liian hyvin
olisit nyt edes jättänyt hymyilemättä

Selite: 
jotain muutakin sen tilanteen korjaamiseksi vaadittaisiin, vaikka kuinka olisi vaikeaa myöntää omat virheet.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot