Nimetön

Runoilija hopeless

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haluaisin tehdä sinut onnelliseksi
haluaisin niin nähdä hymysi lankeavan teoilleni, sanoilleni
haluaisin nähdä vaivaa vuoksemme, onnellisuutemme eteen
mutten sinun keinoillasi, tavoillasi
en kykene siihen, en rakasta sinua kumppanina
rakastan sinua ystävänä, pidä se mielessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta on niin monenlaista. teksti on hyvä ja pitää jännitteen loppuun asti paljastaen hieman karumman puolen vasta lopetuksessa. hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot