Nimetön

Runoilija hopeless

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tokihan ihmisellä on mielikuvitus
kun puristan luomeni tiukkaan toisiaan vasten, näen meren
vaarallinen, mutta silti niin houkutteleva
siveltimelläni maalaan sen vähemmän vaaralliseksi
vaaleanpunaiseksi, jossa on keltaisia raitoja
upotan mereeni sinipilkullisen haavin, varsi on koristeltu kukkatarroin
kimalteleviin verkkoihin minulla ei ole varaa
ehkäpä joskus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot