Ihana aamu

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamu on varhainen,

talossa vielä täysi hiljaisuus. 

Otan kahvin mukaan terassille,

pysähdyn hetkeksi. 

Sataa vettä, 

jotenkin se tänään tuntuu minusta hyvältä. 

En kuule muuta, 

vain ropinan katolla, 

joka rauhoittaa. 

Tekisi mieli mennä seisomaan keskelle sadetta,

ilman suojaa. 

Tuntea kuinka sade ihoa koskettaa. 

Sade vain voimistuu, 

minua hymyilyttää, 

tuo raikas tuoksu aistini täyttää. 

Tästä tulee hyvä päivä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, tällaisista runoista paljon hyvää mieltä saa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot