Kaikki niin ihmeellistä

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen kun leikit ulkona. 

Makaat nurmella,
katsot taivasta. 

Näet pilvissä aina jotain kaunista,
haistat
 kun sade on tulossa. 

Keräät löytämäsi kivet kasalle,
leikit että se on vuori. 
Kiipeät
 sinne huipulle,
hyppäät, riemuitset, sä uskalsit. 

Löydät ilon jokaisesta tippuneesta lehdestä, 
naurat kun perhonen jota koitat kiinni,
karkaa. 

Juttelet muurahaisille , 
pyydät heidät kanssasi hiekkalaatikolle.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, pienen lapsen onni on aina kaikkein rakkainta <3
Niin on. Vaikka itsellä olisi välillä huonoja päiviä, niin kyllä nämä lapset saavat murheet kaikkoamaan. ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot