Kun sut nähdä saan

Runoilija Jcc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 5.3.2017 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pääosin englanninkielistä lyriikkaa; sävyjä tunteista, ajatuksista, mietteistä..
Uusimpana tulokkaana suomenkieliset lyriikat kun en enää opiskele englantia ni taito karsiutuu ja suomi ei ookaa nii kökkö kieli ku kuvittelin

rohkeesti kommenttii ja palautetta, ilman kritiikkii ei voi kehittyy. Osa lyriikoistani löytyy myös SIX FEET ABOVE nikiltä (bändiprog)
 

Muistatko vielä päivän
Sen päivän jolloin kaksin
jaoimme penkin puolikkaan ja juteltiin?
Muistatko tunteen häivän
Kun kaksi jakoi päivän
ja matka jatkui uniin paljon parempiin?

Aluksi viatonta
Sanoinkuvaamatonta
Se aika joka sittemmin me vietettiin
Vaihtui hymy nauruun
lauluun sydänlyönnin
Rinnallasi unohdin mä kaiken muun

Herra antoi Herra otti
Näinkö senkin päättyy piti?

Vain sun sielu tietää,
mitä sydän sietää
Odottaako vaiko
antaa ajan multaa muistot
Naurus haluan pitää
Mielessäni palaan
Aina siihen päivään
Päivään kun sut nähdä saan

Ei tienneet, aika koittaa
Konna onnen voittaa
katkoo siivet, ei kanna hyvä tahtokaan
Jäi särkyneeseen purkkiin
Nurkkiin sydänpalat
Kai ne siellä oottaa aikaa parempaa

Tää taru suurenmoisen
On kai rakkauden
Vaan en tiedä, en siedä ollenkaan
Nyt kalvaa ajatuskin
Tuskin yhtä päivää
Ilman sua tahdon elää elämää

Vaan joskus senkin täytyy
Tien toisen luokse löytyy
Sillon se kaikki päättyy
Niihin uniin parempiin

Vain sun sielu tietää,
mitä sydän sietää
Odottaako vaiko
antaa ajan multaa muistot
Naurus haluan pitää
Mielessäni palaan
Aina siihen päivään
Päivään kun sut nähdä saan

Saanko sinut viedä
Sit' en mä vielä tiedä
Omaan unelmaani
Me ja Tyynenmeren saari?
Hiekkaan saaren rannan
Sinut vielä kannan
Siihen päivään palaan,
Päivään kun sut nähdä saan.

Selite: 
Kun kaksi ihmistä pakotettuna ovat erossa. "Still a better love story than Twilight." -unknown
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot