Mustetta

Runoilija Jcc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 5.3.2017 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pääosin englanninkielistä lyriikkaa; sävyjä tunteista, ajatuksista, mietteistä..
Uusimpana tulokkaana suomenkieliset lyriikat kun en enää opiskele englantia ni taito karsiutuu ja suomi ei ookaa nii kökkö kieli ku kuvittelin

rohkeesti kommenttii ja palautetta, ilman kritiikkii ei voi kehittyy. Osa lyriikoistani löytyy myös SIX FEET ABOVE nikiltä (bändiprog)
 

Kannattiko kirjoittaa
Puumerkki alle jota
Ei pysty irtisanomaan
Vannoit ja rikoit sen
Valan nauraen
Ja vannot uudestaan

Voitko juosta niin kauas
Ettei viha kiinni saa
Voitko olla niin varma
Ettei oikeus kohtaa

Ajan kanssa piirileikissä
Toiseksi aina jää siksi
Kannattaa yrittää
Kertaan ensimmäiseen
Asti pinnistää, siihen
Joka vahvistaa sääntöjä

Voitko juosta niin kauas
Ettei aika tavoita
Voitko olla niin varma
Että seisot kalliolla

Niin kaunis maa
Johon kaadoit musteen
Jolla vannoit (jolla vannoit)
Enää ei naurata
Samoin kun rikkoi
Joku sinutkin

Voitko varastaa aikaa
Että voisit korjata
Karmako armahtaa
Vai voinko anteeksi antaa?

Selite: 
Ajankuluksi junassa kirjoitettu
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo kaiken kaikkiaan, paljon viisaita ajatuksia ja mietteitä. Junassa onkin hyvä kiroittaa, itse harrastan sitä automatkoilla kun harvemmin tulee tuota VR:ää käytettyä.

Harmi, että kirjoitat niin paljon englanniksi, en taida sitä =(

 

Käyttäjän kaikki runot