Purkkiruokaa

Runoilija Jcc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 5.3.2017 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pääosin englanninkielistä lyriikkaa; sävyjä tunteista, ajatuksista, mietteistä..
Uusimpana tulokkaana suomenkieliset lyriikat kun en enää opiskele englantia ni taito karsiutuu ja suomi ei ookaa nii kökkö kieli ku kuvittelin

rohkeesti kommenttii ja palautetta, ilman kritiikkii ei voi kehittyy. Osa lyriikoistani löytyy myös SIX FEET ABOVE nikiltä (bändiprog)
 

tylsyys - aika ilman sinua.
kaipaus - se tunne kun olet poissa.
pelko - ajatus, josset palaisi.

sama tunne, joka saa jonkun ihmisen kohdalla luovuttamaan
saa uuden kasvon kohdatessaan unohtamaan kaiken menneen
sama tunne, jonka jälkeen raskainta oli avata silmät ja nousta sängystä
saa nyt hymyn huulille ennen kuin päivänvalo häikäisee silmiä

joku sanoi, että koita saada hänet nauramaan, silloin hän varmasti rakastuu
mutta joka kerta kun kuulen hänen naurunsa, rakastun häneen yhä uudestaan.

hankala tunne, kun sitä ei voi hallita.
demokratia on kaukana, tyrannian takana.

ei sen ihan niin pitänyt mennä,
mutta ei voi valittaa.
kumpikaan ei toivonut sitä,
aina ei voi päättää.

ikävä - kun toinen täyttää ajatukset
toivo - kun odotukset on liian suuret
rakkaus...

sinun kasvosi, sinun sanasi
tuoksusi ja naurusi
juttusi ja suudelmasi

...onneksi tunnet samoin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot