Kehä

Runoilija laughorcry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinkertaisia ja lyhyitä runoja. "Yritin olla. Epäonnistuin."
 

Petyitkö taas kerran?
Uudelleenko lankesit samaan ansaan?

Rakkauteen.

Petyin taas kerran.
Uudelleen lankesin samaan ansaan.

Rakkauteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot