Itsekkäämpi

Runoilija laughorcry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinkertaisia ja lyhyitä runoja. "Yritin olla. Epäonnistuin."
 

Älä säikäytä enää
Meinasin tänään kuolla mukanasi

Lopeta!
Et saa olla niin itsekäs

Vai minäkö se olen?
Enkö voi kieltää sinua elämästä?

Määrään sinut luokseni turvaan
Et lähde ikinä pois

Vai oliko rakkaus sama kuin irtipäästäminen?
Sehän on kivuliasta, piinaavaa
Se sattuu
Minuun

Lopeta!
Et saa olla niin itsekäs

Vai minäkö se olen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno! noita joutuu kyselemään tämän tästä..

 

Käyttäjän kaikki runot