Nimetön

Runoilija laughorcry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinkertaisia ja lyhyitä runoja. "Yritin olla. Epäonnistuin."
 

Unessa luin runon kauneimman
Kirjoitetun helmin ja timantein
Kuin kalleimman kaikista aarteista

Mieleni kanssa tuo runo leikki
Tanssi kanssa keijujen ja kukkien
Kuin prinsessa prinssinsä kanssa

Niin kuin uni myös runo loppui aikanaan
Loppui suloisesti helisten sanoillaan
Kuin kissankellot kevätsateessa

Rakkaus oli saanut tuon runon aikaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot